IL.LUCIONS

Este es mi rincón donde podeis ver mis obras; mi pasión, no se como explicar lo que significa para mi pintar un cuadro. Pintar...no es el hecho de coger un pincel i mesclar colores uno detrás de otro hasta conseguir un volumen deseado o un color buscado, que también me hace sentir bien y me encanta...es el hecho de encontrarme conmigo misma, es... conseguir transmitir lo que quieres al resto del mundo, es...sacar la alegria, la rabia, la tristeza, la nolstagia, la armonia contimo misma, es... en definitiva lo que me evade del resto dl mundo, deseo, disfruto y me gusta pintar.

lunes, 16 de marzo de 2009

EVOLUCIÓ D'UN QUADRE

Pas 6: Perfeccionant la barba, l'orella i els ulls.
Pas 5: Conseguint la pell, molt complicades les arrugues, per a que no quedaren tant marcades he passat una veladura amb siena tostada i sombra natural.


Pas 4: Continuant amb la barba, encara no he aconseguit el realisme que vull aconseguir, em costarà. Detalls de l'ull i de la barba.

Pas 3: Envellint al home amb les arrugues de la pell, problemes amb l'ull de la dreta per la posició de l'home, se intenta donar un aire melancòlic amb la forma dels ulls. Estic pintan pèl a pèl la barba. També he pintat les celles i realment em costa per qué he de aconseguir veracitat a les arrugues i les celles al mateix temps.


Pas 2: Donant algún que altre volum al nas i a les faccions de la cara, aixì com donant profunditat al coll de la camisa. Tambè s'ha donat alguna pincellada de llum en la cara.


Pas 1: He començat a tacar el cuadre, es a dir donar-li color a la cara, al gorret i la camisa.

Comentaris: Aquest quadre, serà la parella d'Àgraba; l'home i la dona, un tot o un buit segons qui ho intente asimilar. Molt complicat, però molt satisfactoria cadascuna de les pincellades.

lunes, 9 de marzo de 2009

ÀGRABA


Títol: Àgraba
Autor: Verónica Ferrandis
Acrílic en llenç
Comentaris: Supercontenta amb Àgraba, fonamentalment amb els ulls. Res que dir. Un quadre complicat, detalls com aconseguir el color de la pell a la base del quadre o el dels llavis, així com pintar el mocador em costaren moltíssim, i...no em referisc al temps si no a aconseguir que m'agradaren.