IL.LUCIONS

Este es mi rincón donde podeis ver mis obras; mi pasión, no se como explicar lo que significa para mi pintar un cuadro. Pintar...no es el hecho de coger un pincel i mesclar colores uno detrás de otro hasta conseguir un volumen deseado o un color buscado, que también me hace sentir bien y me encanta...es el hecho de encontrarme conmigo misma, es... conseguir transmitir lo que quieres al resto del mundo, es...sacar la alegria, la rabia, la tristeza, la nolstagia, la armonia contimo misma, es... en definitiva lo que me evade del resto dl mundo, deseo, disfruto y me gusta pintar.

viernes, 6 de febrero de 2009

"CORREUS AMB L'ART"

Ací teniu una mostra de l'exposició que vam fer a correus el passat més de gener, amb el lema de "Correus amb l'art".Vaig triar el quadre d'Escoltetes per que li tinc especial estima, i clar, l'ocació no era per a menys, una exposició a Correus de València a la plaça de l'Ajuntament.

Aquest va ser el dia del muntetge, ho passarem be, una nova experiencia per a mi, distribuïnt els quadres amb un sala un poc difícl per dir-ho d'alguna manera, teniem massa obres per a les dimencions de la sala d'expocicions i les distintes complicacions que comporta una exposició d'una acadàmia on cadascú dels alumnems pintem distints temes.


Em va tocar penjar el quadre amb exclusivitat de protagonisme, pel fet que els color no anaven massa amb concordancia amb la resta d'obres, en açò vull dir que no tenia ningún quadre al costat. Era un lloc amagat, d'arrere d'un pilar, inclus lleig, però per a mi era el lloc perfecte, estava especialment ideat per al meu quadre, un altra persona havera pensat que el lloc no era del tot bo, a mi em pareixia el millor.

La primera fotografia: Companyes de l'academia i la mestra
La segon fotografia: Jo amb "Escoltetes"

No hay comentarios: