IL.LUCIONS

Este es mi rincón donde podeis ver mis obras; mi pasión, no se como explicar lo que significa para mi pintar un cuadro. Pintar...no es el hecho de coger un pincel i mesclar colores uno detrás de otro hasta conseguir un volumen deseado o un color buscado, que también me hace sentir bien y me encanta...es el hecho de encontrarme conmigo misma, es... conseguir transmitir lo que quieres al resto del mundo, es...sacar la alegria, la rabia, la tristeza, la nolstagia, la armonia contimo misma, es... en definitiva lo que me evade del resto dl mundo, deseo, disfruto y me gusta pintar.

sábado, 28 de noviembre de 2009

Retalls

S'ha donat una sensació de gigantessa al cos nu insertant la ciutat. S'ha probat la tèncnica de la transferencia amb columnes de diari per a definir els edificis (no s'ha transferit massa bé) i s'ha utilitzat aquarel.la per a sombretjar els gratacels, he utilitzat algunes pinsellades amb guaix, per a trencar el pastel.

Està costant-me molt proporcionar el cos, pareix que ja ho he aconseguit, però he decitit que vaig a utilitzar acrílics i guaix per a doner-li un toc distint i algo més modernista, no se com quedarà, la vida del artista és experimentar.

A les fotografies és veu l'evolució de les proporcions. La posició de la figura, fa que siga complicat.

Experimentent amb retalls de paper, diferents textures, distins colors i disfrutant la tècnica del "pastel"

6 comentarios:

Manel dijo...

Hola, Verónica.
Explica'ns una miqueta això d'utilitzar diferents retalls de paper. Com ho fas, concretament?
Josep.

NycÄ dijo...

Es sencill! Com les dimensions del cuadre son de 1'80 x 80, no vaig conseguir paper per a "pastel" d'eixe tamany(la idea principal era fer-ho en paper per a pastel blanc), aleshores vaig pensar que unint sols paper blanc, le unions quedaria com molt postisses, i és d'ahí d'on ixqué la idea de fer una composició, amb distints colors i formes. La veritat, no sabia com quedaría, per que al intentar pegar el paper, este es bufava i vaig decidir que de la idea principal, tans sols quedaría la tècnica i el dibuix, la resta seria tot experimentar. He utilitzat distintes textures i distins colors de paper, i distints tamanys, intentatnt colocant-los d'una manera i un altra, i un altra, fins conseguir la composicó que em va agradar. Despres ja es deixar-se dur, així es el "pastel"!

Manel dijo...

Ok. Experimentar i deixar-se dur. Podem incloure-ho en el decàleg de l'artista.
Una abraçada.

Elisabet dijo...

Oh m'encanta! I tambe m'agrada que sigui gran, en directe ha de ser una passada.

NycÄ dijo...

Moltes gracies Elisabet, la veritat és que al principi no sabia molt be com quedaria, tot era experimentar, però m'agrada el resultat, i és més... estic molt satisfeta per qué aquest quadre l'he regalat i la persona ja el ha penjat a la seua habitació, conclució supercontenta!

Virginia Palomeque dijo...

Verónica, un placer descubrir tus trabajos. Están llenos de expresión y fuerza. Me encantan! Te sigo.
Un saludo desde Argentina.
Virginia Palomeque.
P.D: Gracias por tus comentarios